Volgens ons de lekkerste links:

Alle dagen hongerDe Vlaamse Jo, Barbara en Mayken vullen deze site met goede fotografie, lekkere recepten en boeiende reportages over producenten en vakmensen.
BBC FoodEnorme database met lekkere recepten die goed worden beschreven. Komen vaak ook direct uit één van die talrijke kookprogramma’s op de BBC.
By SamSusan Pang houdt de vinger aan de pols bij de Amsterdamse restaurantscene. Is er altijd als de kippen bij. Wij sukkelen achter haar aan naar de nieuwe adresjes.
De Buik van RotterdamVerslaat de laatste ontwikkelingen in de Rotterdamse foodscene – kunnen we hier in Amsterdam nog jaloers op zijn.
EetschrijvenEetschrijver Gerrit Jan Groothedde is het geweten onder de culinaire journalisten. En luis in de pels van bijvoorbeeld het Voedingscentrum. Gezond verstand én lekker eten gaan bij hem goed samen.
EintopfheimatWereldburger Barbara Steinbauer-Groetsch kijkt verder dan alleen naar recepten:  eetcultuur en -geschiedenis komen op haar blog ruim aan bod. Haar motto: Heimat ist da, wo man sich um einen Tisch versammelt.
Elle EtenSmaakvol culi-glossy die bij houdt wat trendy en hip is op kook- en eetgebied. Je wil toch een beetje bijblijven.
Filet-purVerfijnde recepten en mooie foto’s van fotograaf Thomas van de Water. Met de nodige ironie. Houden we al jaren bij.
FoodlogHier wordt open, ter zake kundig én genuanceerd gedebatteerd over ons eten. Geeft achtergrond en diepte. Of, zoals ze het zelf zeggen: lekker, scherp, zinnig.
FoodtubeVaklui en amateurs die enthousiast laten zien hoe je iets lekkers maakt. Nog van voor 24Kitchen maar nog steeds leuker.
Anissa HelouOoit kunsthistorica, nu chef en schrijfster van boeiend blog en verschillende boeken, vooral over de heerlijkheden uit Mediterrane en Midden-Oosterse keuken.
Onno KleynSchrijft deskundig en prikkelend over smaak, eten en wijn. En kan je ook vertellen hoe je dat het beste doet.
David LebovitzAmerikaanse blogger die werkt in Parijs. En daar de lekkere markten, winkels en restaurants bezoekt. En zelf ook lekker kookt.
MesserspitzenLekkere blog van kookboekenuitgever Teubner met recepten, reportages en achtergronden. Met prima fotografie en veel gerechten uit Duitsland en de Alpenregio.
La Mia CucinaHeerlijke gerechten, voornamelijk uit het Mediterrane en Alpiene gebied door chemicus in ruste.
Ministerie van Eten & DrinkenDeze blog heeft ons destijds geïnspireerd om zelf ook te gaan bloggen. Met het simpele idee dat het leuk kan zijn om te vertellen over de lekkere dingen die je zoal klaarmaakt. Dat doen Ellen en Paul nog steeds met verve. Niet de gemakskeuken, ook geen trendy liflafjes maar het betere Bourgondische werk. We blijven ze volgen.
The New York Times CookingMooie verzameling recepten van over de hele wereld. In een makkelijke database.
PhotisserieKathrin Koschitzki is patissier en fotograaf. En dat is een mooie combinatie voor een heerlijk blog.
Smitten KitchenVanuit een klein keukentje in New York City blogt Deb Perelman de lekkerste dingen.
TalkinfoodMarjan Ippel houdt alles bij op food-gebied en weet de tijdgeest te vatten. Trendgevoelig maar doorwrocht – zodat je snapt waarom iets een trend is.
WateetonsMeneer Wateetons gaat geen experiment uit de weg. En heeft ons al de standaardwerken Over Worst en Over Rook gebracht. Op zijn blog volgen wij zijn avonturen met spannende schimmels en apparaten.
Word of MouthBoeiende artikelen van The Guardian: achtergronden, trends, how-to’s en recepten.
WurstsackHendrik Haase noemt zich foodactivist en reist door heel Europa om worst, bier en zo meer te maken en te proeven. Inmiddels is zijn Instagram ook heel leuk om te volgen.
Yotam Ottolenghi’s recipes @ TheGuardian.comWekelijks nieuwe recepten en artikelen van Yotam Ottolenghi – ook prettig geordend in thema’s.
ZTRDGNonchalante en eenvoudige recepten met goede fotografie. Ook voor andere dagen in de week.