Buon appetito

Noem het een stukje interactief culinair exhibitionisme. Maar wij meenden dat het tijd werd eens gestructureerd bij te houden wat, waar, hoe en eventueel met wie wij zoal eten. En of het lekker was natuurlijk.

Verwacht hier dan ook geen uitgewerkte recepten of doorwrochte artikelen. Zie het meer als verzameling verslagen met hier en daar een zijpaadje. Aan de foto’s wordt nog gewerkt…

Update 2020: we zijn nu inmiddels ruim 817 blogposts verder. Toen schreven we vooral hele korte stukjes, letterlijk niet meer dan een beschrijving van wat we hadden gegeten, soms wel 2 posts per dag. Maar dan van maximaal 5 regels. Als we die blogposts nu teruglezen denk je al snel: so what? Dus een groot deel van die eerste posts zijn niet meer openbaar, die houden we lekker voor ons zelf.

Maar de rest van onze blogposts is inmiddels geëvolueerd: rijker, meer de diepte in, meer achtergrond. En wel degelijk met recepten én met mooie foto’s. We gaan nog even door.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.