Lamsstoof met tuinbonen en artisjokken

Geïnspireerd door een recept met mooie foto op het blog Ministerie van eten en drinken en een recept voor lam tagine uit kookboek Casa Moro. Het tuinbonen seizoen is bijna ten einde; omdat ze zo dik zijn moeten ze wel dubbel gedopt worden.

Mooi stuk lam van de nek aangebraden met ui, komijn, kaneelstokje, paprikapoeder. Geweekte saffraan en water erbij en twee uur zachtjes laten sudderen. Laatste 30 minuten artisjokken (verse kleine in vieren gesneden) en tuinbonen erbij. Lekker met couscous.

Daarbij een fijne Hofstätter (Pinot Nero, 2007).

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.