Tapas y zarzuela

D. te gast, mannen onder elkaar. Eerst wat bier met tapas: kabeljauw-kroketjes, Jamon Serrano (van La Venta) en gerookte amandelen. En tonijn-artisjok spread op toast.

Daarna een goed gevulde zarzuela met kabeljauw, gamba’s en kokkels. Met een salade van venkel, citroen en olijven.

En tenslotte een ijsje van IJscuypje (die nog steeds geen site hebben; maar misschien hebben ze die ook helemaal niet nodig; mond-tot-mond reclame en de rijen voor de deur zijn met pixels moeilijk te evenaren).

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

2 reacties

  1. Stijn, je doet je beschrijving van de zarzuela te kort. De saus van tomaat, peterselie en amandelen(knoflook?, wat verder?) maakten de zarzuela tot een feest. Alleen verdomde jammer dat die amandelen niet fijner waren gemalen.

    De gast

  2. sn

    21 september 2009 at 20:54

    Aha, meneer is een fijnproever. De saus bestond verder uit knoflook (inderdaad), venkel, paprika, takje rosmarijn, paar blaadjes laurier, paar draadjes saffraan, witte wijn en visbouillon. En over die amandelen hebben we het niet meer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑