A. en R. waren te gast: vooraf een salade van veldsla met blauwe kaas, walnoot en peer. Wat venkelsalami en balsamico-uitjes.

Dan een wild zwijn rug (van een lokale jager uit Brandenburg). We braadden deze in de oven met wat teentjes knoflook. In totaal ongeveer 45 minuten in de oven – eerst een kwartier op 250 graden, daarna 30 minuten op 180 graden). We serveerden er een lekkere wildsaus erover.

Daarbij aten we gnocchi met salieboter, wat gekarameliseerde witlof met tijm (hier staat hoe je die makkelijk kunt maken) en langzaam gestoofde rode kool.

We dronken er een Cerasuolo di Vittoria van Fondo Filara bij. En sloten af met een chocolade-speculaas mousse na. Zucht.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

1 reactie

Goedenavond,
ik heb een everzwijnrug voor 6 personen en kan geen goed recept vinden. Ik begreep dat jullie zwijn net te gaar was. Hoe adviseren jullie mij deze te bereiden. Erbij een cranberrie/sinaasappel compote en spruitjes.
ik hoor graag julliecsuggestie.

Vriendelijke groet,

Judith

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.