Restaurant Hotel de Goudfazant: 9

Na een Siberische fietstocht vanuit het centrum van Amsterdam zijn we aangekomen in restaurant Hotel de Goudfazant in Amsterdam Noord. Afgelopen herfst waren we daarvan al onder de indruk. En die goede indruk werd nog eens bevestigd. Met S. en R. hebben we er opnieuw heerlijk gegeten. We deden ons te goed aan onder meer en onder andere:

  • King Crab-poten met citroenmayonaise
  • terrine van fazant
  • risotto met artisjokken, spinazie en cantharellen
  • geroosterd piepkuiken met haricots verts en appelrabarbercompôte
  • fazant met fazantenworstjes, zuurkool en pruimedanten
  • perenfrangipane met sinaaappelkaneelijs
  • hemelse modder met amandelcrunch
  • speculaaspudding met punch en witte chocolade-ijs

… en dronken een Grüner Veltliner en een rode Ribera del Duero.

Het is trendy maar aangenaam, ver weg (Amsterdam-Noord) maar toch dichtbij, groot maar niet niet lawaaierig en vooral: er wordt heel goed gekookt voor een hele schappelijke prijs. On-Amsterdams.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

1 reactie

  1. Goedendag,
    wij hebben afgelopen vrijdag bij jullie gegeten.
    Super was het de heerlijke terinne van fazant en de kabeljauw en het over heerlijke toetje hemelse modder
    Nog bedankt voor het recept ik ga het snel maken
    groetjes Anna

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑