Stapel verse kookboeken: Raapsteeltje, Carluccio's Paddestoelen en De Zilveren Lepel

Stapel verse kookboeken

Er slingerde nog een stel boekenbonnen rond die dreigden te verlopen. Dus maar een stapel kookboeken gekocht:

  • Paddestoelen uit de keuken van Antonio Carluccio: uitputtend overzicht van allerlei paddestoelen. Hoe je ze kunt vinden, determineren en ze lekker zijn te bereiden. Overigens niet alleen in Italiaanse gerechten. Dit gaat ons helpen bij de “geruisloze jacht“.
  • De Zilveren Lepel: hét lijvige standaardwerk over de Italiaanse keuken met bijna 1500 pagina’s met Italiaanse gerechten. Als iets hier niet in staat bestaat het niet. En omgekeerd: soms kom je er in dit boek achter dat iets bestaat.
  • Raapsteeltje van Simone Kroon: een mooi, lekker en vooral interessant kookboek waarin allerlei bijna vergeten ingrediënten, streekproducten en recepten uit het ganse land worden behandeld. Nederland, wel te verstaan. Gaan we gauw uitproberen.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.