Het luk ons niet om dit serieus te nemen, de Virtual Farmers Market. Maar het idee is dat je de instructies leest (en onthoudt), een programma download en installeert en dan d.m.v. pijltjes gaat rondlopen op die gezellige Virtual Farmers Market.

En als je iets lekkers ziet, dan kun je daar op klikken – oh, wonder der techniek. Dan kom je zowaar op de site van de marktkoopman. Vast veel handiger dan Google.

Wij zijn helemaal voor fijne nieuwe technieken én zeker voor lokaal geproduceerde en verantwoorde producten. Maar wie heeft deze naïevelingen wijsgemaakt dat het in deze 3d omgeving moet? Die zit nu waarschijnlijk ergens lekker kaviaar te eten…

(via Word of Mouth)

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.