De wereld rond in 1 avond

Patatten

Te gast bij R. en A. en gesmuld van velerlei lekkernijen, overal vandaan.

Vooraf zwarte sepia pasta met kuit en citroenzest en olijfolie van A.’s geboorte-eiland Zakynthos.

Dan kabeljauw in kokos, limoen en koriander naar Surinaams recept. En live gebakken Vlaamse patatten.

Om af te sluiten met Iraans pistache-saffraanijs en rozenwatersorbet en een glas Skinos, een Griekse likeur van mastiek. En dan hebben we Armeense wodka nog maar even overgeslagen. Het was immers een doordeweekse dag in Amsterdam-West.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.