Very very spicy. But very good spicy

Met ervaren China-reizigers T. en M. naar China Si Chuan Kitchen in de Warmoesstraat. Een aanrader, al was het maar vanwege de bloemrijke beschrijvingen op de menukaart van gerechten als “Sizzling Weer Thuis Varkensvlees”. En omdat het allemaal erg lekker is.

Eerst verschillende dumplings met gekruid rundvlees en met garnalen. En daarna een tafel vol met pittige gerechten zoals kabeljauw met gember, sizzling rundvlees met bergen pepertjes, gefrituurde aubergines en rundvlees met bamboe in een soort rode curry. En veel jasmijnthee om te blussen.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hee wat leuk, die ga ik ook eens uitproberen. Kennen jullie Taste of Culture in een van de Leidses? Dat was tot nu toe mijn favoriet. Maar er kan er nog wel een bij :)

  2. Moet bekennen dat ik al jaren niet meer Chinees had gegeten. Vanwege slechte ervaringen met slappe foe jong hai of taaie haaievinnensoep. Ik geef toe: so last century. Mijn twee collega’s T. en M. hebben me met dit etentje weer op het goede pad gezet van de echte Chinese keuken. Smaakt naar meer, bijvoorbeeld bij Taste of Culture. Bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.