Met ervaren China-reizigers T. en M. naar China Si Chuan Kitchen in de Warmoesstraat. Een aanrader, al was het maar vanwege de bloemrijke beschrijvingen op de menukaart van gerechten als “Sizzling Weer Thuis Varkensvless”. En omdat het allemaal erg lekker is.

Eerst verschillende dumplings met gekruid rundvlees en met garnalen. En daarna een tafel vol met pittige gerechten zoals kabeljauw met gember, sizzling rundvlees met bergen pepertjes, gefrituurde aubergines en rundvlees met bamboe in een soort rode curry. En veel jasmijnthee om te blussen.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

2 reacties

Hee wat leuk, die ga ik ook eens uitproberen. Kennen jullie Taste of Culture in een van de Leidses? Dat was tot nu toe mijn favoriet. Maar er kan er nog wel een bij :)

Moet bekennen dat ik al jaren niet meer Chinees had gegeten. Vanwege slechte ervaringen met slappe foe jong hai of taaie haaievinnensoep. Ik geef toe: so last century. Mijn twee collega’s T. en M. hebben me met dit etentje weer op het goede pad gezet van de echte Chinese keuken. Smaakt naar meer, bijvoorbeeld bij Taste of Culture. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.