Anthony Bourdain - No Reservations

Anthony Bourdain: No Reservations

Inmiddels loopt de 7e serie van No Reservations (op Travelchannel, geen idee waar je dat kunt ontvangen – maar wij verkrijgen de afleveringen op slinkse wijze via Tvtorrents.com) en het is verslavend.

Update: inmiddels wordt No Reservations in Nederland regelmatig uitgezonden op 24Kitchen.

Bourdain reist de hele wereld rond en eet overal wat de pot schaft. Van 3 sterren moleculair tot streetfood van bedenkelijke herkomst. Hij weet steeds de meest interessante gerechten en koks te vinden. En van ironisch en goedgebekt commentaar te voorzien. Zo zeer dat de kijker tussendoor steeds gewaarschuwd wordt voor “inappropriate content”.

Waarschijnlijk ook door zijn reputatie als de rocker onder de chefs. Hij schreef een aantal boeken, onder andere Kitchen confidential: een vermakelijke schelmenroman over zijn eigen carrière tot chef. “Elizabeth David written by Quentin Tarantino” staat er terecht op de achterflap.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.