Anthony Bourdain's No Reservation @ Travelchannel.com

Inmiddels loopt de 7e serie van No Reservations (op Travelchannel, geen idee waar je dat kunt ontvangen – maar wij verkrijgen de afleveringen op slinkse wijze via Tvtorrents.com) en het is verslavend.

Bourdain reist de hele wereld rond en eet overal wat de pot schaft. Van 3 sterren moleculair tot streetfood van bedenkelijke herkomst. Hij weet steeds de meest interessante gerechten en koks te vinden. En van ironisch en goedgebekt  commentaar te voorzien. Zo zeer dat de kijker tussendoor steeds gewaarschuwd wordt voor “inappropriate content”.

Waarschijnlijk ook door zijn reputatie als de rocker onder de chefs. Hij schreef een aantal boeken, onder andere Kitchen Confidential: een vermakelijke schelmenroman over zijn eigen carrière tot chef. “Elizabeth David written by Quentin Tarantino” staat er terecht op de achterflap.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.