Burrito’s, empanadas, guacamole en maiskolf

Grote honger vandaag. Dus we maakten een stevige stoof van kidneybonen, gekruid met gerookt paprikapoeder en komijn. Die dan weer in de burritos werd gerold. Met wat grofgesneden slablaadjes en verse koriander.

Daarbij wat empanadas: bladerdeegdriehoekjes gevuld met rul gebakken rundergehakt, veel knoflook en chili, komijn, kaneel, rozijnen, groene olijven en een half hard gekookt ei.

En tenslotte een maiskolfje er bij en nog wat zalige frisse guacamole van zeer rijpe avocado’s, knoflook, limoensap.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.