Frisse, knapperige salade van kip (gepocheerd in wat bouillon met stukjes citroengras en kaffirblaadjes), flinterdunne venkel, verse munt en koriander.
En stukjes pomelo, een citrusvrucht die qua smaak lijkt op grapefruit maar minder zuur is. Vooral bitter en zoet. En trouwens heel makkelijk te pellen.
We hebben dit gerecht grotendeels nagemaakt van een salade die we vorig jaar in Berlijn aten. En met behulp van een recept uit de onuitputtelijke database van BBC Food, dat we hier en daar hebben aangepast.
Een volgende keer combineren we deze salade met een goed gevulde Pho – zo’n kom aromatische noedelsoep.
Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers
Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Oeps! Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.