Noedels van bij Nooch

Vrijdagavond. Geen zin meer om te koken. Maar wel in simpel en lekker eten. Nooch maar eens geprobeerd. Al vaak langs gelopen en altijd gedacht dat het zo’n lounge-achtig geval was waar je verveeld aan een cocktail lurkt.

Nooch, Amsterdam

Maar het blijkt gewoon een heel aardig en aangenaam restaurant te zijn zonder toestanden. Een soort pan-Aziatische keuken zonder al te eclectisch te worden dat het weer nergens naar smaakt. Chinese, Thaise, Vietnamese en Maleise gerechten. Bijna alles is als voor of hoofdgerecht te kiezen. Dus veel combinaties mogelijk.

We aten eerst wat verschillende gefrituurde dim-suns en springrolls. Perfect gefrituurd: dun en knapperig zonder enige oliesmaak. En met lekkere vulling van garnalen, groenten en kip.

Dan voor haar een groot bord Pad Thai: geroerbakte (of roergebakken?) groenten, kip en garnalen met pindas op gebakken noedels. Veel limoen en verse kruiden erover heen.

En voor hem de Peking Duck Udon: een grote kom met noedelsoep, een riante hoeveelheid knapperige eend en verse groenten en paddestoelen. Heel erg lekker.

Restaurant Nooch
Reestraat 11
1016 DM Amsterdam
020 622 2105
Nooch.nl

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.