Gestoofde venkel met tomaten, penne en pesto

Gestoofde venkel met tomaten, penne en pesto

Restjes opmaken. Zoals een paar venkelknolletjes. Die hebben we in grove stukken gesmoord met een paar tenen knoflook en een blik kleine tomaatjes. Ongeveer een half uur. Totdat de venkel het tomatenvocht goed had opgenomen en boterzacht was.

En een bosje basilicum moest ook op. Geen probleem: gewoon de Magimix in met knoflook, wat parmezaanse kaas, wat amandelen (pijnboompitjes waren op) en veel olijfolie. In vijf minuten heb je zo de beste pesto.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.