Eethuis O-Cha

Eethuis O-cha: pittig en lekker

Twee Thaise dames runnen dit kleine restaurant in de Binnen-Bantammerstraat. Het zit steeds vol maar je kunt er meestal wel bij aanschuiven. En dan kiezen van de geplastificeerde menu’s met heel veel gerechten.

Wij namen nummer 12, 21, 35 en de altijd lekkere 37 (voor de leken: geurige garnalen-kokossoep , wat knapperige loempiaatjes, een groene curry met garnalen en een rode curry met rundvlees, basilicum en boontjes). Alles wordt direct voor je klaar gemaakt en bijna uit de pan opgediend.

Smikkelen: ontzettend lekker allemaal. En zweten, want beslist pittig. Gelukkig is er, in tegenstelling tot wat Johannes van Dam er over schreef, wel degelijk bier te bestellen. In roze plastic bekertjes zelfs. Maak het helemaal compleet.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.