Gegrilde groene asperges

Gegrilde groene asperges met sojasaus

Altijd lekker bij een kruidige curry of een Aziatisch soepje. En heel simpel te maken:

  1. Groene asperges schoonmaken en  kort blancheren in kokend water met wat zout. De dunnetjes 1 minuut, de dikkere 2 minuutjes, meer niet – ze mogen nog niet helemaal gaar zijn. Even uit laten lekken.
  2. Dan op gloeiend hete grillplaat. Geen olie nodig. Even schroeien.
  3. In een schaal draperen, rijkelijk sojasaus (lieft de zoutige soort, niet van die hele zoete) er over en nog wat zwarte sesam of nigella zaadjes.
  4. Er is geen stap 4: klaar.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.