Curry met boontjes, gekruide linzen en verse pappadums

Curry met boontjes, gekruide linzen en verse pappadums

Leuk klusje, pappadums bakken. Soort goocheltruc. Veranderen in een een paar seconden van taaie, groezelige hostie door de gloeiend hete olie in een grote, pittige reuzencracker. Onweerstaanbaar.

Verse pappadums

Lekker bij de curry. Die maakten we deze keer zonder vlees. Alleen wat sperzieboontjes, kokos, verse gember en veel specerijen (kurkuma, komijn, kaneel, kardamom, chili, peper). Daarbij nog een stevig gekruide dal, geurige rijst met  limoenblaadjes (ook wel djeroek poeroet genoemd). En natuurlijk de heerlijke appelchutney van moeder C.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.