Gegrilde rode mul met courgette en tabbouleh

Delicate visjes, die rode mulletjes. Doe ze daarom niet op een grillplaat of barbecue, maar onder de grill in de oven – dan blijven ze geheel intact.

Vul hun buikjes met tijm en citroen en smeer ze in met een beetje olijfolie. Eventueel doe je er nog wat ras-el-hanout over. En dan 5 à 10 minuten onder die hete grill tot ze een gouden velletje hebben en mooi gaar zijn.

Gegrilde rode mul met courgette en tabbouleh

Daarbij wat tabbouleh, in linten gegrilde gele courgettes en wat frisse venkel (heel dun gesneden, beetje zout en citroensap erdoor, even laten trekken zodat de venkel wat mals wordt, zonder knapperigheid te verliezen).

En een provençaalse rosé, waarvan we de naam vergeten zijn.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.