De geur alleen al: truffel met salie in boter. Zucht. Weliswaar geen verse truffel maar als geconcentreerde saus uit een potje. Evengoed bedwelmend lekker.

Boter verwarmen, salieblaadjes erin. Totdat het goed schuimt en de salie als het ware wordt gefrituurd. Dan de blaadjes er snel weer uit.

Intussen de gnocchi kort koken in ruim gezouten kokend water. Afgieten en in de nog warme boter doen. Truffelsaus er door en zachtjes mengen.

Opdienen met de knapperige blaadjes salie als die goddelijke boter. En afmaken met geraspte Parmezaan en een draai van de pepermolen.

Daarbij weer gegrilde radicchio. Krijgen we ook maar geen genoeg van. En een glas Valpolicella.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.