Gnocchi, tartufo, salvia, radicchio

De geur alleen al: truffel met salie in boter. Zucht. Weliswaar geen verse truffel maar als geconcentreerde saus uit een potje. Evengoed bedwelmend lekker.

Boter verwarmen, salieblaadjes erin. Totdat het goed schuimt en de salie als het ware wordt gefrituurd. Dan de blaadjes er snel weer uit.

Intussen de gnocchi kort koken in ruim gezouten kokend water. Afgieten en in de nog warme boter doen. Truffelsaus er door en zachtjes mengen.

Opdienen met de knapperige blaadjes salie als die goddelijke boter. En afmaken met geraspte Parmezaan en een draai van de pepermolen.

Daarbij weer gegrilde radicchio. Krijgen we ook maar geen genoeg van. En een glas Valpolicella.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.