Restaurant O in Maastricht is een prettig en elegant restaurant. Met vooral klassieke visgerechten. Alles vers en goed klaargemaakt, door aardige en attente bediening geserveerd. In een kleine maar rustig ingerichte ruimte zonder poespas of opsmuk.
Vooraf voor haar een ouderwetse garnalencocktail, maar dan met de saus apart. En lekkere Stellendamse garnaaltjes, precies goed aangemaakt met wat citroensap en peterselie. Voor hem ook een beproefd gerecht: de halve gekookte kreeft met mayonaise. Heerlijk.
Dan de hoofdgerechten. Zij nam de vis van de dag: een gebakken tarbotfilet met eekhoorntjesbrood, hij kabeljauw met zuurkool, selderijpuree en mosterdsaus. Weer erg lekker allemaal. Ook door de frisse, fruitige Albarino van Bodegas Fillaboa uit de Rias Baixas.
We sloten allebei af met de laatste klassieker: crême brulée met passievruchtensorbet.
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.