Broodje Porchetta

Zaligheid: brood met porchetta, geroosterde varkensbuik met knoflook, rozemarijn en venkelzaad (van bij Casa del Gusto – voor al uw slow food behoeften).

Automarket

Je kunt het zelf maken met dit recept. Maar n Italië is vaak uitstekende porchetta op de markt te krijgen. Dan staat er bijvoorbeeld zo’n oude bus met daarin een heel varken aan het spit. Geheel ontbeend en gevuld. En dan krijg je een knapperig open gesneden broodje met een paar flinke warme plakken. Zo lekker.

Maar de lekkerste porchetta lijkt te komen van Vito’s Norcineria, in de buurt van Rome. Gekruid met onder andere venkelpollen. En helemaal dichtgenaaid om de smaken te concentreren. Hier kunnen wij uren naar kijken:

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang 1 á 2 keer per maand een update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat nu op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.