Broodje Porchetta

Zaligheid: brood met porchetta, geroosterde varkensbuik met knoflook, rozemarijn en venkelzaad (van bij Casa del Gusto – voor al uw slow food behoeften).

Automarket

Je kunt het zelf maken met dit recept. Maar n Italië is vaak uitstekende porchetta op de markt te krijgen. Dan staat er bijvoorbeeld zo’n oude bus met daarin een heel varken aan het spit. Geheel ontbeend en gevuld. En dan krijg je een knapperig open gesneden broodje met een paar flinke warme plakken. Zo lekker.

Maar de lekkerste porchetta lijkt te komen van Vito’s Norcineria, in de buurt van Rome. Gekruid met onder andere venkelpollen. En helemaal dichtgenaaid om de smaken te concentreren. Hier kunnen wij uren naar kijken:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.