Zeebaars met venkel, citroen en witte wijn

Een heel makkelijk, snel en vooral lekker recept uit het River Cafe Two Easy kookboek: pakketjes van zeebaars en venkel in folie. Neem 1 filet per persoon (afhankelijk van de grootte) en maak van ieder filet 1 pakketje.

  • Venkelknol in plakjes snijden en even kort koken.
  • Aluminiumfolie besmeren met boter, en dan peper & zout.  Leg daar een zeebaarsfilet en wat plakjes venkel op.
  • Beetje verkruimelde chilipeper en citroenrasp erover strooien.
  • Klont boter erop en pakketje dichtvouwen.
  • Bovenkant een beetje openlaten en er wat witte wijn en citroensap er in schenken.
  • De pakketjes 10 à 15 minuten in een oven op 200 graden schuiven.
Zeebaars met venkel, citroen en witte wijn

Lekker met wat knapperig stokbrood om de botersaus mee te soppen. En een glas Albariño.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.