Een heel makkelijk, snel en vooral lekker recept uit het onvolprezen kookboek River Cafe Easy 2: pakketjes van zeebaars en venkel in folie. Neem 1 filet per persoon (afhankelijk van de grootte) en maak van ieder filet 1 pakketje.
- Venkelknol in plakjes snijden en even kort koken.
- Aluminiumfolie besmeren met boter, en dan peper & zout. Leg daar een zeebaarsfilet en wat plakjes venkel op.
- Beetje verkruimelde chilipeper en citroenrasp erover strooien.
- Klont boter erop en pakketje dichtvouwen.
- Bovenkant een beetje openlaten en er wat witte wijn en citroensap er in schenken.
- De pakketjes 10 à 15 minuten in een oven op 200 graden schuiven.

Lekker met wat knapperig stokbrood om de botersaus mee te soppen. En een glas Albariño.
Ook lekker:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.