Worden we heel blij van: een prachtig uitgegeven boek vol lekkers van de hand van de banketbakker Cees Holtkamp (samen met Jonah Freud van De Kookboekhandel). Klassieke technieken, goede uitleg en receptuur. En voorbeeldige vormgeving en fotografie.

Maar  natuurlijk vooral door de persoonlijke groet van de meester zelf. Dankzij broer R. die hiervoor in de rij heeft gestaan bij het signeren in de bakkerij: bedankt! Nu eens kijken of die garnalenkroketten zelf ook zo lekker kunnen krijgen.

Trouwens: Cees Holtkamp schittert ook in een groot aantal video’s op FoodTube waarin hij verschillende klassiekers maakt die ook in het boek staan. Uren kijkplezier!

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.