De groeten van Cees Holtkamp

Worden we heel blij van: het prachtig uitgegeven boek De Banketbakker van Cees Holtkamp en Jonah Freud (van De Kookboekhandel). Klassieke technieken, heldere uitleg en degelijke receptuur. En voorbeeldige vormgeving en fotografie.

Maar  natuurlijk vooral door de persoonlijke groet van de meester zelf. Dankzij broer R. die hiervoor in de rij heeft gestaan bij het signeren in de bakkerij: bedankt! Nu eens kijken of die garnalenkroketten zelf ook zo lekker kunnen krijgen.

Trouwens: Cees Holtkamp schittert ook in een groot aantal video’s op FoodTube waarin hij verschillende klassiekers maakt die ook in het boek staan. Uren kijkplezier!

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.