Zalm @ Neva

De meningen erover zijn verdeeld. Wij zaten er ’s avonds in alle rust en ruimte. Prettige ruimte, goed licht en akoestiek. Ook de bediening was aardig en attent. Niet de chaos die er ’s middags schijnt te heersen, als we Iens mogen geloven.

We hadden het theatermenu:

  • Eerst een soep van pastinaak, knolselderij en kastagne met gepocheerd ei en wintertruffel. Erbij een strook gefrituurd spek en een krokante strook bladerdeeg met goed gekruide lardo. Goede combinaties. Klein kritiekpuntje: het gepocheerde ei was maar net gaar, op het randje.
  • Als hoofdgerecht een mooie moot Schotse zalm uit de oven met lauwe aardappelsalade, selderijpuree, gefrituurde pastinaakchips en kappertjes.
  • Het dessert: een zalig amandeltaartje met hazelnootijs en schuim & jelly van Frangelico.

Kortom: lekkere combinaties en prima uitgevoerde gerechten. Geen geld, zo’n menu voor €25 pp. Maakt nieuwsgierig naar de rest van de kaart.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.