Na Neva aan de Amstel, een dag later naar restaurant Hotel de Goudfazant. In Amsterdam Noord, aan het IJ. We nemen het er van dezer dagen.

En opnieuw hebben we gesmikkeld: eerst kreeft met mayonaise. Dan griet met een saus van citroengras voor haar en ree met een spruitenstamppot voor hem. En een warme peren-frangipantaart met kardomomijs na. Alles royaal en goed van smaak.

Het feit dat je in een soort garagehal zit is geen probleem. Integendeel: de strategisch geplaatste moderne klassiekers (nu ook een witte Ferrari Testarossa – zo eentje als Sonny Crockett had in Miami Vice) verhogen de sfeer alleen maar. Bij de mannen dan toch.

Ok, 1 minpuntje: de jassen hangen naast de keuken. Zodat je een dag later nog naar gegrild piepkuiken ruikt. Moet je van houden.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.