Binnenkort zijn er twee interessante Film & Food programma’s in Amsterdam.

Bij academisch cultureel centrum Spui25 de lezingenreeks Film & Food. Toni zal daar op 9 maart om 17 uur spreken over de kunst van de perfecte noedelsoep in de film Tampopo.

En van 18-20 maart is het Food Film Festival in Studio K met meer dan 20 food films en documentaires. Onder andere een documentaire over El Bulli en onze favoriet Kings of Pastry. Maar ook meer geëngageerde en kritische documentaires zoals Taste the Waste.

En voor wie dezer dagen in Berlijn is: de Berlinale (10-20 febr) heeft ook een culinair programma Kulinarisches Kino. Daar presenteert Carlo Petrini (oprichter Slow Food) zijn nieuwe boek Terra Madre.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

1 reactie

Geweldige documentaire inderdaad, “Kings of pastry”. De gedrevenheid, spanning, liefde voor het vak, betrokkenheid en wil om door te gaan spatten er in deze zeer beheerste documentaire vanaf. Dit zijn niet zomaar koekenbakkers, dit is de fine fleur van de suikerkunstenaars!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.