Een nieuw recept uit Casa Moro. Dat blijft wel onze favoriet van de drie Moro kookboeken. Voor dit recept kun je een stuk bout of schouder gebruiken voor een groter gezelschap.
Wij hebben nu gewone lamskoteletten gebruikt. Deze marineer je eerst (minstens 2 uur) met een mengsel van knoflook, tijm, zoete paprikapoeder, beetje rode wijnazijn en olijfolie. Vervolgens worden ze gebraden en geserveerd met warme kikkererwtenpuree (hummus) en een warme muntsaus.
De kikkererwtenpuree maken ze met flink veel knoflook, gemalen komijn en saffraan. Erg lekker om warm erbij te eten.
De muntsaus wordt ook warm geserveerd en is gemaakt van knoflook, komijn, rode wijn azijn en natuurlijk veel gehakte munt. Naar onze smaak was ie iets te zuur, maar dat kan aan de soort azijn liggen.
Reken de volgende dag wel op een flinke knoflookkegel!
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.