Bistrot Neuf


Er zijn in Nederland maar weinig restaurants waar je echt lekkere wijnen per glas kunt drinken. Bij Bistrot Neuf kan dat. Hun motto is ons dan ook helemaal uit het hart gegrepen: ‘Het leven is te kort om slechte wijnen te drinken.’ Zo kun je al kiezen uit 6 soorten champagne per glas. De nadruk ligt op Franse wijnen, veel Bourgognes, maar ook heerlijke witte Duitse en Elzasser wijnen. Ook het menu is overwegend klassiek Frans met uiteraard een bijpassend wijnarrangement.

entrecote @ bistrot neuf

We waren met z’n vieren en namen verschillende gerechten: gebakken coquilles, een duifje met linzen, tarbot met currysaus, zeeduivel met mosterdsaus, een klassieke entrecote. Als dessert Far Breton, een Frans pruimengebak.

Het was allemaal erg lekker en goed klaargemaakt. De bediening was vriendelijk, maar wel steeds de kluts kwijt met het wijnarrangement. Ook werden de glazen zeer wisselend ingeschonken: de ene keer heel vol, de andere keer een bodempje. Enig minpuntje was de rekening. Dat komt ervan als je niet een hele fles bestelt….

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.