Aardappelsalade met asperges, ei en truffelolie

Lauwe aardappelsalade met asperges, ei en truffelolie

Zo simpel kan heerlijk zijn:

  • Kook wat jonge aardappeltjes in de schil. Schil de aardappels en halveer ze.
  • Kook wat kwarteleitjes.
  • Kook wat witte asperges. Snijd ze in ongeveer 3 à 4 delen.
  • Hak een handvol verse kervel.
  • Meng alles met wat olijfolie en een paar druppeltjes citroensap (nog wat mayonaise is ook erg lekker er door, maar was ons nu even te machtig)
  • Voor de smaak: peper & zout en wat truffelolie.

Trouwens, we aten er ook nog wat gerookte zalm bij en dronken een glas Pinot Grigio uit de Alto Adige.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

1 reactie

  1. O dat klinkt wel superlekker! Eenvoudig misschien wel ja, maar dat zijn toch ook vaak de beste gerechten vind ik..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑