Zo simpel kan heerlijk zijn:
- Kook wat jonge aardappeltjes in de schil. Schil de aardappels en halveer ze.
- Kook wat (kwartel)eitjes.
- Kook wat witte asperges. Snijd ze in ongeveer 3 à 4 delen.
- Hak een handvol verse kervel.
- Meng alles met wat olijfolie en een paar druppeltjes citroensap (nog wat mayonaise is ook erg lekker er door, maar was ons nu even te machtig)
- Voor de smaak: peper & zout en wat truffelolie.
Trouwens, we aten er ook nog wat gerookte zalm bij en dronken een glas Pinot Grigio uit de Alto Adige.

Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.
1 reactie
O dat klinkt wel superlekker! Eenvoudig misschien wel ja, maar dat zijn toch ook vaak de beste gerechten vind ik..