Kijken: Two greedy Italians – de laatste kans

Hadden we helemaal gemist, maar is wat ons betreft de meest aanstekelijke eettelevisie sinds tijden: Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo als 2 gulzige Italianen op reis door hun moederland. Waar ze verschillende regionale keukens koken en proeven. Hier staan een aantal recepten.

Er wordt zichtbaar genoten en met overgave gesmakt, gekreund en geslurpt. En gedold, zoals dat hoort bij olijke Italiaanse macho’s op leeftijd. Die octopus kwam niet per ongeluk in de zwembroek van Gennaro.

UPDATE: Er is inmiddels een tweede serie van 4 delen: Still Hungry. Weer heel vermakelijk. Nog 2 delen te gaan, op donderdagavond van 21:00- 22:00 onze tijd op BBC 2.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

5 reacties

Heerlijke serie,
die me meteen heimwee deed krijgen naar m’n eigen Italiaanse opa die altijd met eten maken en opeten bezig was. Helaas is hij 4 jaar geleden overleden. Ik heb 2 afleveringen gezien, maar ga de andere 2 zeker ook nog kijken!!

Prachtige serie weer van de BBC! Helaas een paar gemist en de slimme truc om het toch te zien, krijg ik niet voor elkaar :(

Bij ons loopt dat FoxyProxy-trucje ook niet helemaal lekker meer. Maar met een beetje zoeken op de torrent-sites zijn alle afleveringen ook wel te vinden.

op zaterdagmiddag romd 16.15 bbc 2 worden nog eeen aantal afleveringen van de 2 gulzige italianen herhaald.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.