Kijken: Two greedy Italians – de laatste kans

Hadden we helemaal gemist, maar is wat ons betreft de meest aanstekelijke eettelevisie sinds tijden: Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo als 2 gulzige Italianen op reis door hun moederland. Waar ze verschillende regionale keukens koken en proeven. Hier staan een aantal recepten.

Er wordt zichtbaar genoten en met overgave gesmakt, gekreund en geslurpt. En gedold, zoals dat hoort bij olijke Italiaanse macho’s op leeftijd. Die octopus kwam niet per ongeluk in de zwembroek van Gennaro.

Er zijn helaas al 3 afleveringen voorbij (maar met een slimme truc wel degelijk op iPlayer – het Uitzendinggemist van de BBC – te bekijken). De 4e en laatste aflevering is woensdag 25 mei om 20:20 op BBC2. Kijken!

UPDATE: Er is inmiddels een tweede serie van 4 delen: Still Hungry. Weer heel vermakelijk. Nog 2 delen te gaan, op donderdagavond van 21:00- 22:00 onze tijd op BBC 2.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Heerlijke serie,
    die me meteen heimwee deed krijgen naar m’n eigen Italiaanse opa die altijd met eten maken en opeten bezig was. Helaas is hij 4 jaar geleden overleden. Ik heb 2 afleveringen gezien, maar ga de andere 2 zeker ook nog kijken!!

  2. Prachtige serie weer van de BBC! Helaas een paar gemist en de slimme truc om het toch te zien, krijg ik niet voor elkaar :(

  3. op zaterdagmiddag romd 16.15 bbc 2 worden nog eeen aantal afleveringen van de 2 gulzige italianen herhaald.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.