Kijken: Rick Stein’s Spain

Meneer Stein mocht weer zo’n fijne eetreis maken. Nu met een Volkswagenbusje door heel Spanje. En omdat we er zelf net zijn geweest leek ons dat wel interessant. Maar het eerste deel hebben we natuurlijk al weer gemist. Met daarin onder andere: Galicische empanada’s, gekookte varkenskoppen en kokkels bereid met een espressomachine.

Gelukkig blijkt de  eerste aflevering, in 4 stukken weliswaar, al op YouTube te staan. En er komen nog 3 afleveringen. Dus onthouden: donderdagavond 21:00 (NL-tijd) op BBC2.

Update: intussen staan de andere 3 de afleveringen er ook bij op YouTube.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

2 reacties

We kwamen het toevallig tegen bij het zappen. En het eerste deel hebben we inmiddels op YouTube bekeken. Heel onderhoudend met veel typische gerechten en gewoontes uit de verschillende Spaanse streken. Bij mensen thuis, in restaurants en op straat – en in zijn campertje. Ontspannende en interessante kook-tv.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.