Michelin inspecteur?

Carnet de Table

Dit is het plan: je neemt zo’n Carnet de Table mee als je weer uit eten gaat. Je bestelt normaal, als ieder ander. Maar legt wel dit boek je op tafel. En schrijft daar af en toe iets in. Met een zwarte vulpen. Terwijl je geconcentreerd kauwend naar het plafond kijkt. En dan weer een afgemeten hapje neemt. Of even de onderkant van je biefstuk inspecteert. Of het tafelkleedje net even verschuift.

Een beetje oplettende gastheer zal dit niet ontgaan. En verdwijnt dan snel nerveus de keuken in. Wellicht dat de chef zelf nog even schielijk de eetzaal ingluurt. Om snel weer extra geconcentreerd in zijn pannen te gaan roeren. Want hij weet: met die gast is het menens!

Bestellen dus, dit mooie notitieboekje voor de serieuze gastronoom.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.