Stoofpot van verschillende bonen met chorizo

Stoofpot van verschillende bonen met chorizo

Voor deze stoofpot maakten we eerst een soffrito, zoals bij de Baskische mosselen van een tijdje terug.

Met royaal chorizo en pimentón (verslaafd aan dat spul!). Daar voegden we dan een uitgelekt blik grote witte bonen, bianchi di Spagna, bij. En nog wat apart gekookte sperzieboontjes.

Alles te samen hebben we nog even kort gestoofd – 5 minuutjes is genoeg. Anders zijn de sperzieboontjes niet meer knapperig en koken de witte bonen kapot.

Opgediend met geroosterd brood, ingewreven met knoflook, olijfolie, peper & zout. Meer moet dat niet zijn.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.