Arancini van bij Casa di Maggio

Arancini van bij Casa di Maggio

Moet je goed naar zoeken in Amsterdam: lekkere verse arancini. We hebben zo onze adresjes. Want niets zo lekker als zo’n bol gefrituurde risotto met iets lekkers er in.

Bijvoorbeeld mozzarella met gehakt. Of spinazie. Zelfs een met chili gevulde olijf hebben we wel eens aangetroffen midden in de bol. De Siciliaanse visie op de Van Dobben-kroket, zeg maar.

Nu is er sinds 2 weken ook Casa di Maggio, vlak bij het Surinameplein. Met allemaal lekkers uit Zuid-Italië. De kloeke arancini op de toonbank. Maar ook verse gerechten als caponata, pasta’s en bijvoorbeeld zwaardvis met ui en rozijnen in de koelvitrine. En vleeswaren, kazen, olijfolie en wijn om de voorraadkast te spekken.

Om over de panini nog maar te zwijgen. Die gaan we volgende keer proberen.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

4 reacties

  1. Lijkt me heerlijk. Staat nog steeds op het lijstje om een keer zelf proberen te maken.

  2. Zeker doen. Gewoon wat extra risotto maken en dan een dag later de arancini.

  3. Precies op dit moment ben ik gestopt met het eten van de geweldige parmigiana di melanzane van Antonio om dit op te schrijven.

    En als ik jou was, zou ik ook de tiramisu, pasta me artisjokken en nog een paar dingetje proeven.

  4. Mooi. Dan ga ik er vrijdag weer naar toe en dat allemaal uitproberen ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑