Lekker brood met rookvlees en Parmezaanse kaas en mayonaise

Meer moet dat niet zijn: goed brood (dit komt van Le Pain Quotidien maar er zijn in Amsterdam nog veel meer goede bakkers), laagje mayonaise, runderrookvlees er op. Wat krullen Parmezaanse kaas er over. En een draai met de pepermolen.

En het schoot me later nog te te binnen waar ik iets dergelijks al eerder at:  in een restaurant in Otranto in Puglia. Een “salade” met gerookt paardenvlees, parmigiano, rucola en wat citroensap. Lijkt er toch een beetje op.

Gegeten in Puglia: salade van gerookt paardenvlees met parmezaanse kaas

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.