Kruidige linzen, veldsla en spinazie-quiche

Hartekreet: vergeet al die rare vergezochte vleesvervangers als je geen vlees wilt eten. Maak gewoon mooie combinaties met allerlei seizoensgroenten en peulvruchten. En vooral: met kruiden. Die geven sjeu aan je eten.

De veldsla aten we met een milde blauwe kaas (Fourme d’Ambert), wat grof gehakte walnoten en kleine stukjes appel.

De linzen hebben we gestoofd in bouillon met wat knoflook en majoraan. En er op het laatst rijkelijk verse peterselie door gemengd.

En een knapperige quiche (door eerst de bodem even blind te bakken – hier staat het recept) met spinazie en geitenkaas.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.