Dit recept voor deze lekkere aspergesalade is bij benadering, niet te ingewikkeld doen over hoeveelheden, gewoon naar smaak en behoefte:

Salade met aardappel, asperges en garnalen
  1. Kook eerst een paar vastkokende kleine aardappeltjes in de schil, en schil ze als ze gaar zijn. Snijd ze in helften of kwarten.
  2. Kook dan wat witte én groene asperges in stukken van zo’n 4 cm net beetgaar (minuutje of 4).
  3. Voor de dressing: meng een een paar lepels mayonaise met citroensap zodat het licht vloeibaar wordt. Breng dit op smaak met wat peper & zout.
  4. Meng de asperges en aardappelen met de dressing en doe er nog wat verse grofgehakte kervel en/of peterselie door. En serveer met verse Hollandse garnaaltjes – zelf pellen, veel lekkerder!

Bij al deze aspergesalade met Hollandse ingrediënten dronken we dan ook maar een Nederlandse wijn: een frisse Linge Wit, van het Betuws Wijndomein. Beslist lekker.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.