Geen tijd gehad om echt grote gerechten te koken. Maar een bord met antipasti samenstellen is altijd zo gepiept. En net zo lekker want meer keuze. Nu met:
- Gegrilde groene asperges: alleen even schoonmaken dan droog op de hete grill, zo’n 8 à 10 minuutjes en af en toe omdraaien. Dan in schaaltje met olijfolie en zeezout.
- Mozzarella met wat basilicum en olijfolie. De mozzarella niet meteen uit de koelkast eten maar zeker een uur van te voren op kamertemperatuur laten komen, is veel lekkerder.
- Paar trostomaatjes kort in de oven met wat olijfolie, peper & zout.
- Wat waterkers met een vinaigrette van olijfolie, citroensap en peper & zout.
- Gestoofde borlotti bonen: als je droge bonen gebruikt zet je die een avond tevoren in wat water te week. Dan stoof je ze in bouillon met wat verse marjolein of bonenkruid, laurier en hele gekneusde knoflookteen.
- Paar dunne plakken Parma-ham.
- Niet vergeten: knapperig brood erbij.
Heb je die rib eye alla Toscana of ossobuco helemaal niet meer nodig.
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.
1 reactie
lekker!