Antipasti als secondo

Antipasti

Geen tijd gehad om echt grote gerechten te koken. Maar een bord met antipasti samenstellen is altijd zo gepiept. En net zo lekker want meer keuze. Nu met:

  • Gegrilde groene asperges: alleen even schoonmaken dan droog op de hete grill,  zo’n 8 à 10 minuutjes en af en toe omdraaien. Dan in schaaltje met olijfolie en zeezout.
  • Mozzarella met wat basilicum en olijfolie. De mozzarella niet meteen uit de koelkast eten maar zeker een uur van te voren op kamertemperatuur laten komen, is veel lekkerder.
  • Paar trostomaatjes kort in de oven met wat olijfolie, peper & zout.
  • Wat waterkers met een vinaigrette van olijfolie, citroensap en peper & zout.
  • Gestoofde borlotti bonen: als je droge bonen gebruikt zet je die een avond tevoren in wat water te week. Dan stoof je ze in bouillon met wat verse marjolein of bonenkruid, laurier en hele gekneusde knoflookteen.
  • Paar dunne plakken Parma-ham.
  • En knapperig brood erbij.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

1 reactie

  1. lekker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑