My Little Pony Burger & andere overtollige lekkernijen

Megastallen? Hebben we helemaal niet nodig. Er zijn genoeg andere dieren die toch op moeten. En de Keuken van het Ongewenste Dier weet er wel raad mee.

Lastige ganzen op Schiphol? Hop, lekkere kroketten van draaien. Rivierkreeftjes in de Amsterdamse grachten? Soep van de dag! Ratten die het wagen onze dijken te doorboren? Met hun billen op ons bord. Scheelt weer kikkers.

De laatste tijd zijn ook veel pony’s niet meer gewenst. Door de recessie niet meer te onderhouden, blijken ze massaal voor de slacht te worden aangeboden. Eeuwig zonde. “Niet zomaar vernietigen, geen zinloze destructie!” zegt  KvhOD.

En dus ontwikkelden zij ook de My LittlePony burger. Binnenkort, in september op Smaakexplosies te proeven.

Update: inmiddels dus geproefd, zo’n MyLittlePonyBurger: heerlijk!

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Het overschot aan pony’s heeft ook te maken met de enorm gestegen kosten van hooi (ponyvoer). Voor veel mensen wordt een pony dan ineens te duur.
    In Nieuw Zeeland weten ze ook raad met overtollige dieren; de possum, die een ernstige bedreiging is voor het ecologisch systeem, geeft erg warm bont en dat wordt zelfs vermengd met merinowol om zeer warme wollen kleding te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.