Niet missen: smaakexplosies

We hadden gisteren een leuke middag op het terrein van een voormalige munitiefabriek, bij Smaakexplosies. Veel mensen gesproken en lekkers gegeten.

We bekeken het oudste Nederlandstalige kookboek van Antonius Magirus (uit de Gastronomische collectie van de UvA) en kregen een exclusieve introductie op de Culinaire reisgids van Noord Holland Proeft door auteur Emma Los. Bovendien hadden we een goed gesprek met Sandòr Schiferli van Slow Food – er is nog wat zendingswerk te verrichten.

En we smikkelden natuurlijk:

Het was een mooie dag. En het goede nieuws: vandaag, zondag 16 september kun je er ook nog naar toe. Doen!

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.