Voor de simpelste uientaart die je kunt maken: de pissaladière. Hier staat het recept van een andere versie die we eerder maakten – toen met tapenade onder de uien, en op bladerdeeg. Nu alleen een soort pizza bianca: alleen maar ui, ansjovis en olijven. En een goede hand tijm.

Met een groene salade en een glas Côtes du Rhone. En de muziek van Benjamin Biolay. Zeer Frans allemaal.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

5 reacties

Hahaha ja dat eeuwige deeg. Had vorige week een pizza gemaakt en het deeg was ook niet helemaal geworden wat het moest zijn. Maar we blijven proberen. ;-)

Ja, dat is bij eenvoudige dingen dan weer wel een vereiste: alle ingrediënten dienen tip-top in orde te zijn. Maar één foutje mag. Van mij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.