Uien, ansjovis, tijm en olijven

Uien, ansjovis, tijm en olijven

Voor de simpelste uientaart die je kunt maken: de pissaladière. Hier staat het recept van een andere versie die we eerder maakten – toen met tapenade onder de uien, en op bladerdeeg. Nu alleen een soort pizza bianca: alleen maar ui, ansjovis en olijven. En een goede hand tijm.

Met een groene salade en een glas Côtes du Rhone. En de muziek van Benjamin Biolay. Zeer Frans allemaal.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

5 reacties

  1. Kijk, dat zijn nou heerlijke ingredienten. Dan kan niet verkeerd gaan! Smullen!!

  2. Eerlijk gezegd kan het wel misgaan: Het deeg was niet helemaal goed gerezen en daardoor wat taai. Waarschijnlijk was de verse gist te oud. Maar de rest was lekker ;-)

  3. Hahaha ja dat eeuwige deeg. Had vorige week een pizza gemaakt en het deeg was ook niet helemaal geworden wat het moest zijn. Maar we blijven proberen. ;-)

  4. Ja, dat is bij eenvoudige dingen dan weer wel een vereiste: alle ingrediënten dienen tip-top in orde te zijn. Maar één foutje mag. Van mij.

  5. Gelukkig ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑