Voor de simpelste uientaart die je kunt maken: de pissaladière. Hier staat het recept van een andere versie die we eerder maakten – toen met tapenade onder de uien, en op bladerdeeg. Nu alleen een soort pizza bianca: alleen maar ui, ansjovis en olijven. En een goede hand tijm.
Met een groene salade en een glas Côtes du Rhone. En de muziek van Benjamin Biolay. Zeer Frans allemaal.
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
5 reacties
Kijk, dat zijn nou heerlijke ingredienten. Dan kan niet verkeerd gaan! Smullen!!
Eerlijk gezegd kan het wel misgaan: Het deeg was niet helemaal goed gerezen en daardoor wat taai. Waarschijnlijk was de verse gist te oud. Maar de rest was lekker ;-)
Hahaha ja dat eeuwige deeg. Had vorige week een pizza gemaakt en het deeg was ook niet helemaal geworden wat het moest zijn. Maar we blijven proberen. ;-)
Ja, dat is bij eenvoudige dingen dan weer wel een vereiste: alle ingrediënten dienen tip-top in orde te zijn. Maar één foutje mag. Van mij.
Gelukkig ;-)