Risotto maken we misschien wel 1 keer per week. Eén van onze favoriete varianten in dit seizoen is deze rode risotto. Rood door de wijn en de radicchio. Het recept hebben we hier al eerder gepost.

Deze keer zonder cacciocavallo zoals toen maar alleen met wat parmezaanse kaas. Maar wel met wat reepjes gebakken pancetta. Die geeft geen kleur af. Maar smaak des te meer.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hmmm, we zouden bij elkaar aan tafel kunnen zitten wat betreft smaak. Jullie kiezen echt heerlijke gerechten uit!

    Ik probeer te minderen met risotto. Bang voor een overdosis voor de andere gezinsleden :) Maar ik kom hier zeker nog eens terug voor een risottoreceptje, dat heb ik al wel gezien!
    Deze rode bijvoorbeeld (of de andere versie). Ik heb ook een rode risotto op mijn blog, met spek en bonen. Die is ook echt het proberen waard.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.