Parelhoen met polenta en boontjes van Foodware

Afhaalklassieker: parelhoen in truffelsaus met gegrilde polenta

Aan het eind van de week trakteren we ons vaak op een afhaalmaal. En een absolute klassieker in deze tijd van het jaar is dan de parelhoen in truffelsaus met gegrilde polenta van buurman Foodware.

De polenta met wat parmezaanse kaas, knapperig gegrild. Maken we af en toe zelf ook zo, bijvoorbeeld met paddenstoelen.

En de parelhoen wordt in een romige mascarpone saus met truffel over de polenta gedaan. Zwaar en stevig allemaal, zeker. Maar verschrikkelijk lekker.

We mekkeren wel eens dat ze wat meer mogen variëren in het menu. Maar tegelijk willen we deze afhaalklassieker niet missen. Mag van ons nog jaren op het menu blijven.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.