Gekookt ei met olijfolie en roze peper

Ontbijt met een eenvoudige snee brood met een gekookt ei. En daarover wat olijfolie en gekneusde roze peperkorrels. Die smaken verfijnd aromatisch, beetje naar vlier. Zeker niet peperig, ondanks de naam – het is een bes, geen pepersoort.

Gekookt ei met olijfolie en roze peper, die even is gekneusd

We kochten deze roze peperkorrels bij Pfeffersack & Soehne, een mooi online winkel met heerlijke kruiden, specerijen en zouten. Alles verpakt in prachtige aardewerken potten. Of handzame navulverpakkingen.

Roze peper van Pfeffersack & Soehne

Roze peper van Pfeffersack & Soehne

Specerijen van Pfeffersack & Soehne in prachtige aardewerken potten

En, nog belangrijker, zo veel mogelijk biologisch en zonder chemische bewerking of toevoeging. Daarom hebben ze bijvoorbeeld nog geen kaneel die aan hun standaarden voldoet. Wij zijn erg tevreden met onze eerste zending. En die potjes gaan we nog lang gebruiken.

Specerijen van Pfeffersack & Soehne in prachtige aardewerken potten en navulverpakking

Ook lekker: