Gekookt ei met olijfolie en roze peper

Ontbijt met een eenvoudige snee brood met een gekookt ei. En daarover wat olijfolie en gekneusde roze peperkorrels. Die smaken verfijnd aromatisch, beetje naar vlier. Zeker niet peperig, ondanks de naam – het is een bes, geen pepersoort.

We kochten deze roze peperkorrels bij Pfeffersack & Soehne, een mooi online winkel met heerlijke kruiden, specerijen en zouten. Alles verpakt in prachtige aardewerken potten. Of handzame navulverpakkingen.

En, nog belangrijker, zo veel mogelijk biologisch en zonder chemische bewerking of toevoeging. Daarom hebben ze bijvoorbeeld nog geen kaneel die aan hun standaarden voldoet. Wij zijn erg tevreden met onze eerste zending. En die potjes gaan we nog lang gebruiken.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.