Brood met ei, olijfolie en roze peper

Gekookt ei met olijfolie en roze peper

Ontbijt met een eenvoudige snee brood met een gekookt ei. En daarover wat olijfolie en gekneusde roze peperkorrels. Die smaken verfijnd aromatisch, beetje naar vlier. Zeker niet peperig, ondanks de naam – het is een bes, geen pepersoort.

We kochten deze roze peperkorrels bij Pfeffersack & Soehne, een mooi online winkel met heerlijke kruiden, specerijen en zouten. Alles verpakt in prachtige aardewerken potten. Of handzame navulverpakkingen.

En, nog belangrijker, zo veel mogelijk biologisch en zonder chemische bewerking of toevoeging. Daarom hebben ze bijvoorbeeld nog geen kaneel die aan hun standaarden voldoet. Wij zijn erg tevreden met onze eerste zending. En die potjes gaan we nog lang gebruiken.

Gekookt ei met olijfolie en roze peper

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.