Gekookt ei met olijfolie en roze peper

Ontbijt met een eenvoudige snee brood met een gekookt ei. En daarover wat olijfolie en gekneusde roze peperkorrels. Die smaken verfijnd aromatisch, beetje naar vlier. Zeker niet peperig, ondanks de naam – het is een bes, geen pepersoort.

Gekookt ei met olijfolie en roze peper

We kochten deze roze peperkorrels bij Pfeffersack & Soehne, een mooi online winkel met heerlijke kruiden, specerijen en zouten. Alles verpakt in prachtige aardewerken potten. Of handzame navulverpakkingen.

En, nog belangrijker, zo veel mogelijk biologisch en zonder chemische bewerking of toevoeging. Daarom hebben ze bijvoorbeeld nog geen kaneel die aan hun standaarden voldoet. Wij zijn erg tevreden met onze eerste zending. En die potjes gaan we nog lang gebruiken.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang 1 á 2 keer per maand een update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat nu op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.