Zeebaars op venkelbedje met tomatensaus

Zeebaars op venkelbedje

De zeebaarsfilets knapperig gebakken in een klein beetje olijfolie. De venkel in plakjes gestoofd met een scheut witte wijn en wat venkelzaad.

Daarbij een pittige tomatensaus met veel knoflook (3 stevige tenen), takje rozemarijn en handje zwarte olijven. Kan die zeebaars allemaal goed hebben. En nog wat geroosterde aardappelen.

Blijft een mooie combinatie, venkel en zeebaars.

Ook lekker:

1 reactie

  1. Nell nijssen

    2 maart 2013 at 15:12

    Heerlijk, zeebaars met venkel. Ik eet het vaak. De tomatensaus zou ik zelf eerder bij dorade serveren (vind het zurige snel overheersen)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑