Zeebaars op venkelbedje met tomatensaus

De zeebaarsfilets knapperig gebakken in een klein beetje olijfolie. De venkel in plakjes gestoofd met een scheut witte wijn en wat venkelzaad.

Daarbij een pittige tomatensaus met veel knoflook (3 stevige tenen), takje rozemarijn en handje zwarte olijven. Kan die zeebaars allemaal goed hebben. En nog wat geroosterde aardappelen.

Blijft een mooie combinatie, venkel en zeebaars.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang 1 á 2 keer per maand een update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat nu op de lijst.

1 reactie

Heerlijk, zeebaars met venkel. Ik eet het vaak. De tomatensaus zou ik zelf eerder bij dorade serveren (vind het zurige snel overheersen)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.