The Lobsterhouse, Amsterdam

Pas ontdekt aan het Frederiksplein in Amsterdam: The Lobsterhouse, een heuse seafood snackbar in een oude garage. Precies wat we nog nodig hadden in Amsterdam! Het is een kruising tussen een viswinkel, upscale snackbar en traiteur, met een voorliefde voor kreeft, krab en oesters.

The Lobsterhouse, Amsterdam

Het is geen café of restaurant; je kunt er niet zitten, maar je kunt staand aan een bar heerlijke snacks eten. Ideaal voor een snelle lunch. Of natuurlijk een hele of halve kreeft mee naar huis nemen, als je geen zin of lef hebt om die zelf te doden en te koken.

The Lobsterhouse, Amsterdam

We hebben er op een kille vrijdagmiddag geluncht met warme vissoep, bisque, crabcakes, gefrituurde soft shell crabs en een broodje Hollandse garnalen. Maar ze hebben nog veel meer lekkers zoals king crab of een tonijn burger met wasabi mayonaise. We zijn benieuwd of ze straks ook Oosterscheldekreeft hebben!

Ze verhuren eventueel ook een ruimte ernaast, de Lobster Studio. Voor een leuk kreeftenfeestje bijvoorbeeld.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.