Witte bietjes en paarse wortelen

Witte bietjes en paarse wortelen. Bij de falafel

Een lentekuur dus. En deze keer met een fleurig vegetarisch bord. Met:

  • Geroosterde wortelen: schoongemaakt, gehalveerd, olijfolie erover, tijm erover en in hete oven tot beetgaar
  • Falafelballetjes met koriandersaus: bos koriander met teen knoflook, wat citroensap en olijfolie in vijzel of keukenmachine tot fijne puree; balletjes uit een pakje en even in wat olijfolie opgebakken.
  • Salade van waterkers en radijskiempjes: olijfolie & citroensap erover.
  • Moutabel van lichte bietjes: een dip van geroosterde bietjes met wat tahin en yoghurt (hier een uitgebreider recept).

Witte bietjes en paarse wortelen. Bij de falafel

Ook lekker:

2 reacties

  1. Ik krijg altijd zo’n honger als ik op jullie blog kom :)

  2. Wij hebben zelf ook altijd honger ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑