Een lentekuur dus. En deze keer met een fleurig vegetarisch bord. Met:
- Geroosterde wortelen: schoongemaakt, gehalveerd, olijfolie erover, tijm erover en in hete oven tot beetgaar
- Falafelballetjes met koriandersaus: bos koriander met teen knoflook, wat citroensap en olijfolie in vijzel of keukenmachine tot fijne puree; balletjes uit een pakje en even in wat olijfolie opgebakken.
- Salade van waterkers en radijskiempjes: olijfolie & citroensap erover.
- Moutabel van witte bietjes: een dip van geroosterde bietjes met wat tahin en yoghurt (hier een uitgebreider recept).
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
Processing…
Success! You're on the list.
Whoops! There was an error and we couldn't process your subscription. Please reload the page and try again.
2 reacties
Ik krijg altijd zo’n honger als ik op jullie blog kom :)
Wij hebben zelf ook altijd honger ;-)