Een lentekuur dus. En deze keer met een fleurig vegetarisch bord. Met:

  • Geroosterde wortelen: schoongemaakt, gehalveerd, olijfolie erover, tijm erover en in hete oven tot beetgaar
  • Falafelballetjes met koriandersaus: bos koriander met teen knoflook, wat citroensap en olijfolie in vijzel of keukenmachine tot fijne puree; balletjes uit een pakje en even in wat olijfolie opgebakken.
  • Salade van waterkers en radijskiempjes: olijfolie & citroensap erover.
  • Moutabel van witte bietjes: een dip van geroosterde bietjes met wat tahin en yoghurt (hier een uitgebreider recept).
Witte bietjes en paarse wortelen

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Processing…
Success! You're on the list.

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.