Witte bietjes en paarse wortelen

Witte bietjes en paarse wortelen. Bij de falafel

Een lentekuur dus. En deze keer met een fleurig vegetarisch bord. Met:

  • Geroosterde wortelen: schoongemaakt, gehalveerd, olijfolie erover, tijm erover en in hete oven tot beetgaar
  • Falafelballetjes met koriandersaus: bos koriander met teen knoflook, wat citroensap en olijfolie in vijzel of keukenmachine tot fijne puree; balletjes uit een pakje en even in wat olijfolie opgebakken.
  • Salade van waterkers en radijskiempjes: olijfolie & citroensap erover.
  • Moutabel van lichte bietjes: een dip van geroosterde bietjes met wat tahin en yoghurt (hier een uitgebreider recept).

Witte bietjes en paarse wortelen. Bij de falafel

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

2 reacties

  1. Ik krijg altijd zo’n honger als ik op jullie blog kom :)

  2. Wij hebben zelf ook altijd honger ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑