Een lentekuur dus. En deze keer met een fleurig vegetarisch bord. Met:

  • Geroosterde wortelen: schoongemaakt, gehalveerd, olijfolie erover, tijm erover en in hete oven tot beetgaar
  • Falafelballetjes met koriandersaus: bos koriander met teen knoflook, wat citroensap en olijfolie in vijzel of keukenmachine tot fijne puree; balletjes uit een pakje en even in wat olijfolie opgebakken.
  • Salade van waterkers en radijskiempjes: olijfolie & citroensap erover.
  • Moutabel van witte bietjes: een dip van geroosterde bietjes met wat tahin en yoghurt (hier een uitgebreider recept).
Witte bietjes en paarse wortelen

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.