Varen met wijn

Het was een klein feestje op het water, georganiseerd door Markvandewijn en Louis Meisen. Duitse wijnen op de Amsterdamse grachten. En daar dan heerlijke hapjes bij van Louis die de wijnen nog beter uit deden komen.

Met spannende smaak- en textuurcombinaties. Zoals oester met appel, radijs en biet bij een Sekt van Winterling. En asperges, rauw, gekookt en als soep met daarbij een Müller-Thurgau van Rainer Sauer. Of een heerlijke tartaar van makreel, mayonaise van kreeft, met wortel en selderij en daarbij een Riesling van Braunewell. En zo ging het maar door.

De omstandigheden waren arctisch maar dat had als voordeel dat de wijn niet gekoeld hoefde te worden. Warm werden we uiteindelijk wel weer van Spätburgunder van Schmitt. En natuurlijk door het enthousiasme van Mark en Louis.

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.