Omdat Italiaanse fijnproevers F&T kwamen eten, wilden we weer eens een Siciliaans buffet maken, zoals we eerder hebben gedaan. Alleen maakten we nu weer wat andere gerechten, maar wel weer geïnspireerd door Locatelli’s Made in Sicily.


Dit kwam er onder andere op tafel:
- klassieke caponata volgens dit recept
- gegrilde groene asperges: kort blancheren, dan op hete gril, en tenslotte in schaal met wat olijfolie en grof zeezout
- salade van inktvis, kikkererwten en bleekselderij volgens dit recept
- tuinbonen-artisjokken stoof volgens dit recept
- gegrilde dorade met laurier en citroen, 5 minuten per kant onder de grill – heel simpel
- spiezen met rolletjes van aubergine, gevuld met broodkruim, pecorino en pijnboompitten – recept volgt vast nog eens
- heerlijke glutenvrije sinaasappel-ricotta cakejes volgens dit recept met video-instructie



Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.